We’re All in the Dance!

Πειραιάς, 31 Οκτώβρη 2014

6918304445_9bd84c9973_z

Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ, πότε ο Έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Μπορεί να είναι πρωΐ και να είσαι αγουροξυπνημένος, μες στα νεύρα και χωρίς καφέ, πηγαίνοντας στη δουλειά. Μπορεί να είναι Χριστούγεννα σε πάρτι φίλου, σε διακοπή ρεύματος μέσα σε ένα ασανσέρ, στην κηδεία κοινού γνωστού. Αυτό το διαολάκι (κατά βάθος) μεταμφιεσμένο σε αγγελάκι με τόξο και βέλη, μπορεί να κάνει την κουτσουκέλα του οποιαδήποτε στιγμή, παίζοντας μαζί σου, μόνο και μόνο για να διασκεδάσει. Μπορεί να σε βρει όταν είσαι παντρεμένος επί πολλά χρόνια και μάλιστα σε ευτυχισμένο γάμο. Ή μπορεί να σε βρει όταν δεν αντέχεις άλλη μοναξιά, είσαι απογοητευμένος από όλους κι από όλα, έχεις σταματήσει εδώ και καιρό να ζεις και να ελπίζεις, απλά πλέον περνάς τις μέρες σου αδιάφορα, χωρίς σκοπό…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε βρει. Περισσότερες από μία φορές, μέσα σε μια ζωή, σε περισσότερες από μία καταστάσεις, όπου δεν μπορείς να διαχειριστείς κάτι τέτοιο! Έχεις αρχίσει επιτέλους να αφοσιώνεσαι στην καριέρα σου, δεν ψάχνεσαι πια, είσαι σε σχέση, την αγαπάς, σε αγαπάει, κάνετε σχέδια μαζί. Ο Έρωτας όμως είναι ένα μικρό άταχτο αγοράκι, γυμνούλικο, με το πουλάκι έξω. Και δε διστάζει να χρησιμοποιήσει αυτό το πουλάκι του και να κατουρήσει πατόκορφα όλα σου τα σχέδια για το μέλλον!

8143144698_b61f2d36c2_m

Όταν βρεθείς στο δρόμο του, την έχεις κάτσει κανονικότατα. Ξέχνα την παλιά ζωή σου, που μετά από τόσες προσπάθειες, κατάφερες να βάλεις σε τάξη. Ξέχνα τις ατάκες του στυλ «εγώ δεν ξαναερωτεύομαι, από ‘δω και πέρα θα κρατάω πισινή». Δεν είναι στο χέρι σου αγαπητέ. Ποτέ δεν ήταν. Σαν παιδάκι θα κάνεις πάλι, θα ζεις στον ενθουσιασμό σου. Θα πετάς στα ροζ συννεφάκια σου και όλη μέρα θα καταστρώνεις σχέδια πώς θα πείσεις το άλλο σου μισό ότι, εσύ είσαι, βρεθήκατε επιτέλους, ώρα να ζήσετε μαζί το υπόλοιπο της ζωής σας. Όλοι θα σε κοιτάνε λοξά, θα σε βγάζουν τρελό, δε θα σε καταλαβαίνουν, δε θα προσπαθούν καν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Θα στη λένε όταν είσαι όλη μέρα με το κινητό, ίσως και να σε ζηλεύουν λίγο κρυφά όταν το κάνουν αυτό, αλλά δε θα το μάθεις ποτέ. Γι’ αυτούς θα είσαι πάντα ο περίεργος που όλη την ώρα είναι ερωτευμένος. Τους ζαλίζεις με τις ιστορίες σου, τη μία είσαι μες στην τρελή χαρά και την άλλη μες στην κατάθλιψη, επειδή το έτερον ήμισυ δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι…

Πάντως μην απελπίζεσαι αν ο Έρωτας σε αγνοεί προς το παρόν. Αυτό σημαίνει ότι ανακατεύει τις τακτοποιημένες ζωές άλλων ανθρώπων!!! Μην τους ζηλεύεις καθόλου, θα’ ρθει κι εσένα η σειρά σου και τότε θα γελάνε αυτοί με τα χάλια σου!

Advertisements

About georgeptl

The creator of this blog is a 25 year old pharmacist, living and loving in Athens, Greece. Incurably in love with Love, he doesn't like to give up. His target? To prove that anything is possible, if we want it bad enough!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s